• Wat is Mieke een ontzettend fijn, mooi mens! Je voelt de liefde van Mieke voor haar prachtige beestjes in alles, en dat merk je ook aan de diertjes.

  We hebben even op een nestje moeten wachten maar het was ZO de moeite waard. Mieke heeft er alles aan gedaan om te kijken of wij met onze allergie Rusjes kunnen hebben. Dat waarderen we enorm!

  Vanaf de geboorte tot de 13e week werden we fantastisch op de hoogte gehouden met mooie fotos & video’s, en het allerleukste waren de bezoekjes. Voor ons voelde het alsof we alles van dichtbij hebben mogen meemaken.

  Lev & Vassily zijn nu een week bij ons en het gaat super. Het zijn schatjes! Ze doen het goed en zijn zoooo lief! Dol op knuffelen en dol op je aanwezigheid. Mieke, bedankt voor alles! We raden Cattery Vanyusha aan iedereen aan!

  Amal
  Amal Lev & Vassily
 • Wij hebben Mieke van Cattery Vanyusha ervaren als iemand die zeer betrokken is in het welzijn van haar dieren. Wij hebben bij haar onze kater Yuri vandaan en hij is echt een super lieve en zeer aanhankelijk kater.

  We waren altijd welkom om naar onze kitten te komen kijken en werden altijd verwelkomd met iets lekkers. De kittens zijn allemaal zeer goed gesocialiseerd.

  René, Nancy, Brian en Gaby
  René, Nancy, Brian en Gaby Yuri
 • In januari 2016 op weg naar een kattenshow in Houten op zoek naar een Rusje. Daar werden we onmiddellijk verliefd op Kira een BLUE point Rus.

  Natuurlijk was onze vraag wanneer er een kitten beschikbaar zou komen maar dat bleek pas in het najaar te zijn. We hebben ons meteen op de wachtlijst laten zetten.

  Toen de kittens geboren waren begon voor ons het feest en toen we voor het eerst mochten komen kijken was het liefde op het eerste gezicht. We zagen dat de kittens opgroeiden met 3 volwassen katten wat perfect ging.

  We mochten zo vaak komen kijken als we wilden en dat hebben we ook gedaan ook al was het anderhalf uur rijden. Iedere keer werden we hartelijk ontvangen en konden we knuffelen naar hartelust.

  Inmiddels is Tommy, zoals wij hem noemen, al een half jaar bij ons en is hij uitgegroeid tot een prachtige mooie en lieve kater. Heel geruststellend voor ons is dat we altijd bij Mieke aan kunnen kloppen voor advies. Levenslange nazorg noemt ze dit.

  Conclusie : een top cattery met een eigenaresse met liefde voor haar dieren die fantastisch gesocialiseerd zijn.

  Els Kooistra
  Els Kooistra Tommy
 • Wat is het geweldig als je een cattery vind waar je meteen een goed gevoel bij hebt. Dat was het geval toen ik contact kreeg met Mieke via haar site Nog voordat er een nestje werd geboren mochten we al kennis maken met haar katten. Het was een zeer gastvrij welkom en ik dacht meteen van Mieke wil ik een kitten. In haar heb ik vertrouwen bij haar voelt alles okay. Maakt niet uit hoe lang we moeten wachten. Gelukkig werd er na anderhalf jaar een Blue Point Nebelung katertje geboren En wat was het geweldig dat we alles mee mochten beleven via de vele filmpjes en foto's. Ook was er steeds de mogelijkheid om op bezoek te komen. Natuurlijk zijn wij verschillende keren gaan knuffelen met de kittens. Zo gezellig, en fijn te zien hoe goed gesocialiseerd het nest opgroeide. Dat blijkt wel, hij is zo ontzettend lief, zo'n super zacht karakter!! Mieke heeft er vol vanuit haar hart alle liefde en zorg ingestoken Dus dat bedoel ik met wat geweldig als je zo'n Cattery treft. Wij hebben er een gevonden, een aanrader!! Niets zo fijn als een fokker die zo betrokken is, die echt contact met je houd. Mieke wij zijn blij dat we je hebben leren kennen. En wat zijn we blij met onze fantastische, prachtige Nebelung.

  Anja
  Anja Radostnyye